Legoman met zwembad €160

Categorie: Middelgroot springkasteel

Prijs : 160.00 EUR

Afmetingen : Lengte : 515CM x Breedte: 440CM x Hoogte: 390CMBeschrijving

Dit LEGO-geïnspireerde springkasteel is een levendig en avontuurlijk speeltoestel dat de magie van LEGO naar het speelveld brengt. 

Met een opvallend ontwerp dat de vertrouwde bouwstenen nauwgezet nabootst, biedt dit springkasteel een speelse en herkenbare ervaring voor kinderen.

De toegevoegde obstakels in het springgedeelte voegen een extra dimensie toe, waardoor kinderen worden uitgedaagd hun bewegingsvaardigheden en coördinatie te verbeteren. 

De aanwezigheid van een glijbaan voegt een opwindend element toe aan het speelplezier, waardoor kinderen niet alleen kunnen springen maar ook kunnen glijden, recht het zwembad in.

Dit LEGO-springkasteel is perfect voor verjaardagsfeestjes, speelplaatsen, school evenementen en andere gelegenheden waar kinderen kunnen genieten van creatief spel en fysieke activiteit. 

Het thema zorgt voor een herkenbare en geliefde speelervaring, terwijl de obstakels een interactief element aan het geheel toevoegen.

Voor extra pret kan het kasteel ook worden gehuurd met een ballenbad (+€25) en voor een nog grotere speelervaring kan het worden gecombineerd met grote lego's of de Lego hindernissenbaan. 


 


Opmerkingen

Blower 1.5 KW

Aantal gebruikers | Max. gebruikershoogte 
7 | 1m80


In winkel mandje plaatsen!


Andere manieren om ons te bereiken

Stuur ons een bericht

^