Snoepie met ballenbad €185

Categorie: Middelgroot springkasteel

Prijs : 185.00 EUR

Afmetingen : Lengte : 515CM x Breedte: 440CM x Hoogte: 390CMBeschrijving

Dit kleurrijke springkussen, gehuld in de betovering van een sprookjesachtig snoepkasteel, straalt een overvloed aan vreugde en plezier uit. 

De muren van het kasteel zijn gedecoreerd met levendige kleuren en speelse afbeeldingen van verschillende snoepsoorten, wat een feestelijke en uitnodigende sfeer creëert.

Binnenin het springgedeelte zijn er doelbewust obstakels geplaatst om de speelervaring te verrijken, waarbij kinderen worden aangemoedigd om hun behendigheid te tonen. 

De kers op de taart van dit speelse kasteel is de glijbaan, die kinderen op een leuke en opwindende manier naar beneden laat glijden, recht in het vrolijke ballenbad.

Geschikt voor diverse gelegenheden, zoals communies, lentefeesten, verjaardagsfeestjes en evenementen, biedt dit overdekte snoepspringkasteel een veilige en vrolijke omgeving waarin kinderen actief kunnen spelen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

En voor een ultieme snoepsensatie kan het worden gecombineerd met het Candyland-speeltoestel of creamcar, wat extra magie toevoegt aan gezamenlijke verhuur.


Opmerkingen

Blower 1.5 KW

Aantal gebruikers | Max. gebruikershoogte 
7 | 1m80


In winkel mandje plaatsen!


Andere manieren om ons te bereiken

Stuur ons een bericht

^