Pegasus multiplay €150

Categorie: Middelgroot springkasteel

Prijs : 150.00 EUR

Afmetingen : Lengte : 600CM x Breedte: 400CM x Hoogte: 390CMBeschrijving

Het betoverende eenhoorn springkasteel is een feest van kleuren en vreugde, ontworpen om kinderen een magische speelervaring te bieden. 

Gehuld in bonte kleuren, waaronder levendige regenboogtinten, straalt dit springkasteel een vrolijke en uitnodigende sfeer uit.

Het opvallende eenhoornthema komt tot leven met speelse afbeeldingen van kleurrijke eenhoorns die het hele kasteel versieren. 

Het ontwerp nodigt kinderen uit om deel te nemen aan een fantasierijk avontuur vol sprankelende magie.

Dit springkasteel is voorzien van een glijbaan, waardoor kinderen op een leuke manier kunnen afdalen en zich laten meevoeren door de kleurrijke betovering. 

Daarnaast bevatten de speelse obstakels in het kasteel elementen die de behendigheid van kinderen stimuleren terwijl ze zich een weg banen door het speelgebied.

Om ervoor te zorgen dat het plezier doorgaat, ongeacht het weer, is dit eenhoorn springkasteel overdekt

Dit bonte eenhoorn springkasteel is de ideale keuze voor feestjes, evenementen of elke gelegenheid waar kleurrijk vermaak en speelse betovering gewenst zijn. 

Het combineert de magie van eenhoorns met het plezier van glijbanen en obstakels, waardoor het een onvergetelijke attractie wordt voor jonge avonturiers.


 


Opmerkingen

Blower 1.5 KW


In winkel mandje plaatsen!


Andere manieren om ons te bereiken

Stuur ons een bericht

^