Combo Disco fever €135

Categorie: Middelgroot springkasteel

Prijs : 135.00 EUR

Afmetingen : Lengte : 400CM x Breedte: 550CM x Hoogte: 410CMBeschrijving

Stap binnen in de wereld van vrolijke feesten met dit opvallende springkasteel met een opwindend discothema, ideaal voor verhuur op diverse evenementen

De feestelijke sfeer wordt meteen gezet door de opvallende rode kleur van het kasteel, die direct de aandacht trekt en een gevoel van energie en opwinding opwekt.

De combinatie van de vrolijke kleur en het discothema maakt van dit springkasteel een visueel feest, perfect voor het stimuleren van de feeststemming.

Optioneel kan dit springkasteel worden uitgerust met een ingebouwde muziekinstallatie, waardoor de kinderen kunnen springen en dansen op hun favoriete deuntjes. 

De mogelijkheid om muziek toe te voegen voegt een extra dimensie van plezier toe aan het springkasteel, waardoor het geschikt is voor feesten, verjaardagen en andere vieringen waar muziek en amusement centraal staan.

Of het nu met of zonder muziekinstallatie is, dit discothema springkasteel belooft urenlang vermakelijk springplezier voor kinderen van alle leeftijden. 

Het is de ideale keuze voor ouders en organisatoren die op zoek zijn naar een levendige en feestelijke attractie om elk evenement een bruisende sfeer te geven.


 


Opmerkingen

blower 1.5 kw

Muziekinstallatie = €50 extra


In winkel mandje plaatsen!


Andere manieren om ons te bereiken

Stuur ons een bericht

^