Beestenboel €500

Categorie: Andere

Prijs : 500.00 EUR

Afmetingen : Lengte : 0CM x Breedte: 0CM x Hoogte: 0CMBeschrijving

Dit springpakket dat bestaat uit 2 jongens en 2 meisjes kastelen is een fantastische aanvulling op het spelmateriaal voor kinderen op basisschoolleeftijd. 

Dit springpakket biedt veel speelplezier en bevordert de lichamelijke activiteit en gezonde ontwikkeling van kinderen.

De kastelen zijn kleurrijk en aantrekkelijk voor kinderen. 

Ze bieden veel ruimte om te springen, klimmen, glijden en spelen, waardoor kinderen hun energie kwijt kunnen en hun motorische vaardigheden en coördinatie kunnen ontwikkelen. 

Het is ook een uitstekende manier om de sociale vaardigheden van kinderen te bevorderen, omdat ze samen kunnen spelen en samenwerken om plezier te hebben.

Het springpakket is ook een geweldige manier om kinderen aan te moedigen om buiten te spelen en weg te blijven van schermen.

Kinderen zullen het heerlijk vinden om in de buitenlucht te spelen en actief te zijn, en ouders zullen blij zijn om te zien dat hun kinderen genieten van gezonde activiteiten.

Het springpakket kan worden gebruikt voor verschillende evenementen, zoals verjaardagsfeestjes en buurtfeesten, wat het nog waardevoller maakt.

Al met al is dit springpakket een geweldige investering voor scholen, buitenschoolse opvangcentra en ouders die op zoek zijn naar een leuke en gezonde manier om hun kinderen actief en bezig te houden.

Het biedt veel voordelen voor kinderen en is een aanwinst voor elke speelplaats.

Bestaande uit : Animax, Safari, Horton en Zoo party


Opmerkingen

Blowers : 1 x 1.5 en 3 x 2HP


In winkel mandje plaatsen!


Andere manieren om ons te bereiken

Stuur ons een bericht

^